Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Heslo letošního podzimu? Obléct se jako nepo baby!

Anežka Lišková22. 9. 2024
Tváře, které sice pocházejí ze známých rodin, ale na módní scéně se prosadily hlavně díky svému nepřehlédnutelnému vzhledu a smyslu pro trendy. Právě jejich looky se můžete (nejen) na podzim inspirovat..
Autor: Instagram @kendalljenner
Foto: Instagram @kendalljenner
Kendall Jenner, Bella Hadid, Gigi Hadid, Sofia Richie, Hailey Bieber... To je jen namátkový výčet hvězdných jmen, které patří mezi takzvané nepo babies a jejichž outfity spojuje jedno: jsou za všech okolností jednoduché, a přitom výrazné a osobité. Názorné příklady těch, co nás zaujaly nejvíc, jsme pro vás nalovili na Instagramu. A protože každý look odpovídá jinému stylu, určitě si vyberete. 

Hailey Bieber

Je jednou z našich nejoblíbenějších módních ikon. Její outfity jsou vždy nenuceně cool. Často nosí oversized a jednoduché kousky. Příklad? Oversized bunda plus bílé basic tričko a džíny doplněné mini slunečními brýlemi. Vedle toho u ní nepřehlédnete zlaté detaily na botách, pásku a náušnicích.
1 / 2
Foto: Instagram @haileybieber
Kožená bunda, ZARA, prodává ZARA, 1 199 Kč
1 / 8
Kožená bunda, ZARA, prodává ZARA, 1 199 Kč     
Foto: Zara

Sofia Richie

Sofia Richie je královnou stylu „old money“. Outfit z jejího šatníku, který nás zaujal, je podobný tomu Haileyinu, avšak v Sofiině podání se hodí hlavně do chladnějších dní: silnější kožená bunda, kozačky a čepici nezapomeňte. A když to celé doplníte hravými brýlemi, váš look bude přímo dokonalý!
1 / 2
Foto: Instagram @sofiagrainge
Bunda, ACNE STUDIOS, prodává ACNE STUDIOS, 2 800 €
1 / 5
Bunda, ACNE STUDIOS, prodává ACNE STUDIOS, 2 800 €    
Foto: Acne Studios

Bella Hadid

Model poskládaný od hlavy až k patě z manšestru v kombinaci s hnědým chlupatým bucket kloboukem je přímo neodolatelný! Opět se hodí pro chladnější dny, ale pokud manšestr zkombinujete s cropped topem a teniskami, můžete model nosit, kdykoliv si zamanete. 
1 / 2
Foto: Instagram @bellahadid
Bunda, MIU MIU, prodává MIU MIU, 2 450 €
1 / 7
Bunda, MIU MIU, prodává MIU MIU, 2 450 €     
Foto: Miu Miu

Kendall Jenner

Kendall považujeme za královnu sporty outfitů, proto v našem seznamu určitě nesmí chybět. Následující look není ideální jen na lekci ranního cvičení, dá se vzít na kafe s přáteli i na rychlé pochůzky po městě.
1 / 2
Foto: Instagram @kendalljenner
Lehká bunda, ZARA, prodává ZARA, 699 Kč
1 / 5
Lehká bunda, ZARA, prodává ZARA, 699 Kč     
Foto: Zara

Gigi Hadid

Tohle milujeme. Při vrstvení je klíčová nekomplikovanost, ideálně s bílou košilí a černým svetrem. Džíny s kamínky outfit ještě povýší a vznikne perfektní outfit pro podzimní večery!
1 / 2
Foto: Instagram @gigihadid
Svetr, GAUGE81, prodává FARFETCH, 209 €
1 / 5
Svetr, GAUGE81, prodává FARFETCH, 209 €    
Foto: GAUGE81