Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Probuďte v sobě woman in red z Matrixu

Anežka Lišková3. 9. 2024
Chcete být tou ikonickou ženou na večírku, která vyzařuje nekonečné sebevědomí? Řešení je jednoduché: Oblečte si elegantní červené šaty.
Autor: Instagram @kendalljenner
Foto: Instagram @kendalljenner
Máte ve skříni ty jedny úžasné červené šaty, které si vždycky obléknete s radostí, ale nakonec je nevyužijete? Myslíte si, že je to možná příliš odvážné? Pokud čtete tyto řádky, je to znamení, že byste je měly vzít na svou příští akci.
Červená barva má pro ženy hluboký symbolický význam, který sahá až do historie. Nosí ji ženy, které chtějí vyzařovat sílu a sebevědomí – a nechcete to také?
Červené šaty nejsou jen módním kouskem, ale vysloveně prohlášením. Dávají ženě pocit moci a odvahy. Tato symbolika je skvěle ztvárněna ikonickou postavou woman in red ve filmu Matrix, která přitahuje pozornost už jen svou neodolatelnou přítomností podobně jako Marilyn Monroe a Grace Kelly, které červené šaty rovněž nosily s nezaměnitelným půvabem a elegancí.
1 / 5
Foto: Instagram @alix_earle
Když si žena oblékne červené šaty, promění se v působivou postavu, která nezůstane bez povšimnutí. Pokud je ještě nemáte ve své skříni, tady je několik elegantních červených stylů, které byste mohly zvážit.
Červené šaty, CHRISTOPHER ESBER, prodává Farfetch, 800 €
1 / 10
Červené šaty, CHRISTOPHER ESBER, prodává Farfetch, 800 €
Foto: Christopher Esber