Trendy

Díky trendy odstínu sluší tyto šaty úplně všem

Stejně univerzální jako černá a bílá, ovšem mnohem svěžejší a hlavně trendy a mimořádně slušivá jako žádná jiná neutrální barva. Máslově žlutá se stala nekorunovanou barvou letošní léta, která skvěle zapadne i do vašeho šatníku. Kendall, Gigi, Sofia, Hailey a Lila tomuto odstínu dělají tu nejlepší reklamu. Přidáte se?
Foto: Profimedia
Kate Hudson ve filmu Jak ztratit kluka v 10 dnech

Máslově žlutá patří mezi největší módní a beauty trendy roku 2024

Barva přímo stvořená pro léto. Odstín máslově žluté – butter yellow – se v posledních týdnech dostal na samotný vrchol zájmu módních a kosmetických značek a silně rezonuje i mezi celebritami, jejich stylisty a samozřejmě i v obchodech, které nenápadně zaplavily pastelově žluté laky na nehty, oční linky a stíny a následně topy, sukně a hlavně dlouhé šaty. 
Máslově žluté šaty najdete v kolekcích jaro - léto 2024 Loewe, Versace, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Fendi, Stella McCartney. K vidění byly i mimo hlavní módní metropole díky značkám jako William Fan a Podyh, rychle se připojily módní řetězce, které na rychle se zvyšující poptávku také zareagovaly. Co je na této barvě tak úžasného, že okouzlila celou módní scénu? Všechno! Jen se podívejte na šaty v odstínu butter yellow. Bez ohledu na to, z jaké látky jsou, září letní energií a mají v sobě tolik elegance, že se jim jen máloco dokáže vyrovnat. 
Nadšení z těch šatů, v nichž se v poslední době objevila mj. Kendall Jenner, Lila Moss, Gigi Hadid, Sofia Richie Grainge a Hailey Bieber, umocňuje jejich univerzálnost a maximální variabilita. Tuto barvu můžete stylovat se stovkami jiných odstínů, ať už v podobě šperků, kabelek a bot, nebo šátků. V tom nejlepším smyslu slova vyčnívají z rámce každého dress codu. Na rozdíl od bílé nad nimi nemusíte přemýšlet, jestli se hodí na svatbu, nemluvě o příznivém optickém efektu, jaké mají šaty v odstínu butter yellow na pokožku celého těla.