Summer Vibes

Pohodlí a styl v jednom: Trendy overaly pro horké dny

Nepostradatelnou součástí vašeho šatníku se overaly stanou zejména během horkých dní. Letošní léto se navíc pyšní úžasnou variací střihů i materiálů, z kterých bude nadšen každý vyznavač nekomplikovaných outfitů.
Foto: Spotlight/ Launchmetrics
Kolekce jaro - léto 2024, DIOR
Na přehlídkách módních gigantů se objevily v nesčetných variantách. Od elegantních večerních modelů Toma Forda a Diora přes něžné krajkové kousky Chanelu až po ležérní a sportovní overaly Gucci a Bottegy Venety.
Pro horké dny jsou jako stvořené lehké a vzdušné modely ze lnu a bavlny. A pokud toužíte po luxusu, vsaďte na hedvábné overaly, které vám zajistí maximální pohodlí i v těch největších vedrech. Kombinovat je můžete s populárními páskovými sandály či balerínkami, ale i stylovými teniskami. Na večer pak stačí sáhnout po vyšších podpatcích a šperku —  váš outfit získá úplně jiný nádech. A až se zase ochladí, overal jednoduše zkombinujete se sakem či lehkým trenčkotem. 
Nebojte se experimentovat s potisky a barvami. Zkuste hvězdný motiv léta, puntíky, populární proužky nebo nadčasový černý model. Pro milovníky stylu boho jsou tu overaly s krajkou. Rozhodnout se můžete i pro trendy barvách letošního léta, jako je blankytně modrá, ohnivě červená nebo pistáciově zelená. Který z overalů vyhraje zasloužené místo ve vašem šatníku?