Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Přehlídky

Přehlídka Victoria's Secret, jak jste ji ještě neviděli. Co se dělo v zákulisí nejslavnější show spodního prádla

Cindy Kerberová16. 10. 2024
Po šesti letech se značka spodního prádla Victoria's Secret vrátila na přehlídkové molo s novým, ještě lepším castingem než kdykoliv předtím. Pojďme se podívat do zákulisí velkolepé show v New Yorku, na které nechyběla ta největší jména modelingu jako Gigi a Bella Hadidovy, Kate Moss, Eva Herzigová, Carla Bruni, Ashley Graham a dalších více než pět desítek modelek. 
Zákulisí přehlídky Victoria's Secret Show 2024 v New Yorku
Foto: Abraham Hunter
Zákulisí přehlídky Victoria's Secret Show 2024 v New Yorku

Nejslavnější přehlídka spodního prádla Victoria's Secret spojila ikony modelingu

Včerejší přehlídka Victoria's Secret byla v mnohém úplně jiná než všechny předchozí show. Už třeba tím, že casting byl více inkluzivní, co se týče velikostí, než většina přehlídek jaro – léto 2025 v New Yorku, Londýně, Paříži a Miláně dohromady. Mezi 52 modelkami nechyběla Ashley Graham, Paloma Elsesser a Jill Kortleve, které patří mezi nejžádanější modelky hnutí body positivity. A pak jsme viděli ne jeden, ale hned dva debuty: Mezi andílky se poprvé zařadila Kate Moss a Carla Bruni
Show rozdělená na šest částí – Modern heritage, Twinkle, Heroes, Atelier, Unwrap the magic a velkolepé finále – zabrala realizačnímu týmu celých sedm měsíců příprav. Není divu, když se podíváte na seznam jmen, která mohlo 900 diváků v sále vidět na vlastní oči. První se objevila Gigi Hadid v růžovém a navázala na první vystoupení večera v podání Lisy z Blackpink.
Kate Moss za zvuků sedmdesátkového hitu I love rock'n'roll se po mole prošla v černé krajce. Ve stejné sekci a černé krajce debutovala také Carla Bruni s černými křídly se třpytivými třásněmi. Do černé krajky se oblékla i Eva Herzigová, jediná Češka večera (v minulosti se mezi andílky objevovala také Karolína Kurková a Daniela Peštová). Když se na mole objevila Cher s velmi početným tanečním souborem a v zápětí Bella Hadid v rudém outfitu, publikum bouřilo, stejně jako při finále, které ovládla Tyra Banks. Ta se na Victoria's Secret vrátila po dlouhých 19 letech.
A co se dělo tam, kam televizní kamery neviděly? To pro Vogue zachytil Abraham Hunter. Exkluzivní fotky ze zákulisí ostře sledované show si prohlédněte v galerii. 
P. S.: Na celé show designéři značky a kostýmů nepoužili ani jedno ptačí peříčko. 
Zákulisí přehlídky Victoria's Secret Show 2024 v New Yorku
1 / 33
Zákulisí přehlídky Victoria's Secret Show 2024 v New Yorku
Foto: Abraham Hunter