Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Tahle barva pronikne na podzim do každého šatníku

Anežka Lišková17. 10. 2024
Pokud sledujete módu, pravděpodobně jste tuto barvu viděli na přehlídkových molech a možná už ji máte ve své skříni... Ale na podzim prostě potřebujete další kousek!
Autor: Instagram @jesshunt2
Foto: Instagram @jesshunt2
Je méně výrazná než červená, ale rozehrává pocity víc než obyčejná černá. Nejlepší kousky této sezony se objevují v nečekaném vínovém odstínu. Viděli jsme tuto barvu na šatech, botách, kabelkách, a dokonce i na nehtech, ale naše nejoblíbenější jsou tyto bundy!
Nemusíte se ale bát, že půjde o nějaký nudný vínový svršek, který mají všichni. Existuje tolik různých variací! Delší kabáty, zkrácené kožené, bombery a mnoho dalších.
Minulý měsíc Google oznámil, že zájem o vínovou je na pětiletém maximu. Samozřejmě je to trend, ale nemusíme se obávat, že by to byla taková ta módní vlna, kdy si něco koupíte a za pár měsíců už si to nemůžete vzít na sebe, protože vlna přešla. Naštěstí je vínová už desítky let základní barvou, jen letos zažívá prudký nárůst!
1 / 14
Foto: Instagram @mattssonmoa
Toto je perfektní způsob, jak začlenit tuto silnou barvu do svého šatníku co nejdříve. Tato bunda se bude hodit ke všem druhům outfitů na den i večer. A kdo ví, možná vám později v tomto roce doporučíme nějaké vínové doplňky, které se k těmto bundám perfektně hodí!
Vínová bunda, MIU MIU, prodává Miu Miu, 2 450 €
1 / 12
Vínová bunda, MIU MIU, prodává Miu Miu, 2 450 €     
Foto: Miu Miu